موسسه آبادانی سروش دانش

ویزای تحصیلی آلمان

ویزای تحصیلی آلمان

پس از دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاهها و یا کالج های آلمان، و همچنین تهیه و  تامین شرایط و مدارک و مستندات لازم برای دریافت ویزا از جمله سپردن وثیقه در بانک و اخذ گواهی از وزارت امور خارجه ( برای دانشجویان بورسیه) می توانید برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان اقدام نمائید.

برای دریافت روادید باید از سفارت آلمان در تهران درخواست وقت مصاحبه نمود. در حال حاضر وقت های مصاحبه دانشجوئی سفارت آلمان بسیار طولانی است و توصیه می شود قبل از هر اقدامی در خصوصو چگونگی رزرو و قت مصاحبه خود، اطلاعات کافی را از سایت سفارت آلمان در تهران بدست آوردید.

برای دریافت ویزای تحصیل در آلمان به مدارک مختلفی نیاز دارید که از آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– فرم های پر شده ( که از سفارت آلمان در ایران دریافت شده و یا از روی وب سایت آن قابل دانلود می باشند)

– دو قطعه عکس پاسپورتی  با ابعاد 35 در 45 میلیمتر

– بیمه نامه مسافرتی شینگن سه ماهه و یا شش ماهه با سقف 30000 یورو

– نامه پذیرش از دانشگاهها و یا کالج های معتبر آلمان

– نامه ای مبنی بر داشتن بورس تحصیلی و یا گواهی حساب بانکی محدود Sperrkonto  در یکی از بانک های آلمان با موجودی حدود 10000یورو ( برای 1 نفر)

– مدرک زبان آلمانی ( دانشجویان مقاطع تحصیلی متفاوت مدارک زبان متفاوتی نیاز دارند. افرادی که پذیرش به زبان انگلیسی دارند، باید ایلتس و یا تافل ارائه دهند)

مدت زمان دریافت روادید متفاوت است و معمولا بین 1 تا 3 ماه به طول می انجامد . دریافت ویزای همسر و یا فرزندان نیز معمولا با طی مراحل اداری و در همین مدت قابل انجام است.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توان به بخش فارسی وب سایت سفارت آلمان در تهران به آدرس زیر مراجعه کرد:

اینجا

دانشجو در ایران یک ویزای 3 ماهه از آلمان دریافت کرده و بایستی قبل از اتمام مهلت به آلمان سفر نمایند همچنین در آلمان قبل از اتمام مهلت 3 ماهه بایستی اقدام به تمدید ویزا نمود

آدرس و تلفن های ضروری بخش های مختلف سفارت آلمان در تهران و ساعات کاری آن ها به شرح زیر است:

بخش حقوقی و کنسولی سفارت و نیز بخش روادید در تاریخ 15 آبان 1398 به محل جدید واقع در خیابان وزرا نقل مکان کرده است.

بخش روادید و کنسولگری در تاریخ 03 آذر 1398 مجدداً کار خود طبق روال معمول در ساختمان جدید از سر خواهد گرفت.

بخش کنسولگری:         از ساعت 7:30 الی 15:00

بخش روادید:        از ساعت 7:00 الی 15:00

آدرس جدید بخش حقوقی و کنسولی عبارت است از:

ایران، تهران، خیابان بخارست، خیابان هشتم، پلاک 7، ساختمان آرین

(توجه: در ساختمان جدید سفرات آلمان، صندوق برای انداختن نامه وجود ندارد! آدرس پستی برای پست مدارک را در زیر مشاهده می فرمایید.)

راه های ارتباط

از طریق اینترنت:

www.teheran.diplo.de

از طریق صندوق پستی:

خیابان فردوسی، شمارۀ 324، صندوق پستی 179-11365

تلفن:

7551 8875 9821+

7552 8875 9821+

7561 8875 9821+

7562 8875 9821+

7563 8875 9821+

از طریق شماره تلفن های ذکر شده، ارتباط شما با تلفن گویا برقرار خواهد شد. در روزهای کاری، یکشنبه تا پنج شنبه، از ساعت 11 تا 12 می توانید با خط ویژه متقاضیان تماس حاصل نمایید. لطفاً توجه داشته باشید که بر اساس مقررات حقوقی حفاظت داده‌ها، به سوالات موردی مربوط به درخواست های ارائه شده و یا در حال بررسی روادید، بصورت تلفنی پاسخ داده نمی‌شود.

شماره فکس: 8479 8875-21-0098

ویزای تحصیلی آلمان از طریق ترکیه

این روزها چگونگی فعالیت بخش کنسولی سفارت آلمان در دادن وقت مصاحبه برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان و یا همان ویزای دانشجوئی، نامشخص است و امکان برنامه ریزی دقیق برای رسیدن به مقصد آلمان برای متقاضیان کمی دشوار شده است.

وقت انتظار طولانی مدت برای مصاحبه دانشجوئی(تقریبا 22 ماه)، سبب گردیده که بسیاری از دوستان  و متقاضیان تحصیل در آلمان، به فکر استفاده از کشور ثالثی به عنوان پل برای رسیدن به این کشور باشند. در این میان از بین کشورهای مختلف، کشور ترکیه به سبب راحتی و سهل الوصول بودن ویزا و اقامت، بیشتر مد نظر متقاضیان قرار گرفته است.

قبل از این که در خصوص چگونگی رفتن به ترکیه و بدنبال آن رفتن به سفارت آلمان در ترکیه توضیح دهیم، نیاز است که شما را از قوانین مهاجرتی در این خصوص آگاه کنیم:

بر اساس قانون مهاجرت اتحادیه اروپا، در صورتی که فردی که مثلا اقامت اصلی و دائمی ایران را دارد، بخواهد برای دریافت ویزای بلند مدت یکی از کشورهای اروپائی از طریق کشور دیگری به غیر از ایران استفاده کند، می بایست اقامت یک ساله کشور ثالث را داشته باشد و بیش از 6 ماه نیز از اقامت وی در آن کشور گذشته باشد تا سفارت به ایشان وقت مصاحبه بدهد.

برای روشن شدن این مطلب مثالی برای شما می آوریم:

اگر شما به عنوان یک ایرانی بخواهید برای دریافت ویزای آلمان، به سفارت آلمان در ترکیه مراجعه نمائید، در صورتی سفارت آلمان در ترکیه مدارک شما را قبول می کند و برای شما پرونده تشکیل می دهد که:

اولا شما اقامت یک ساله ترکیه را داشته باشید، ثانیا” از این اقامت یک ساله شما بیش از شش ماه گذشته باشد. در واقع شما می توانید بعد از شش ماه اقامت در ترکیه به سفارت آلمان برای دریافت ویزای آلمان مراجعه نمائید.

به هرحال شما می توانید برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان، نه تنها به سفارت آلمان در ترکیه، بلکه به سفارت آلمان در هر کشور دیگری مراجعه نمائید، به شرطی که موارد فوق را حتما در نظر بگیرید.

چرا از بین تمام کشورها، ترکیه برای گرفتن ویزای تحصیلی آلمان انتخاب می شود؟

با توجه به وضعیت کنونی وقت سفارت آلمان، استفاده از کشور دیگری برای دسیدن به مقصد، شاید کار عاقلانه ای باشد. اما برخی از موسسات و افراد سود جو از این فرصت استفاده کرده و افراد را گمراه می نمایند و متقاضیان تحصیل در آلمان را به سمت کشورهای مختلفی که ممکن است آخر و عاقبت مطلوبی نداشته باشد، هدایت می نمانید.بدون این که بعد از فرستادن افراد به کشور ثالث، امور پشتیبانی لازم را نیز از متقاضیان داشته باشند.

چند دلیل برای این منظور وجود دارد که متقاضیان را به سمت کشور ترکیه سوق می دهد:

ورود اولیه به کشور ترکیه نیاز به هیچ نوع ویزایی ندارد و فقط با یک بلیت هواپیمائی می توانید هر زمانی که بخواهید وارد این کشور شوید.

دریافت اقامت یک ساله ترکیه بسیار آسان است و شما می توانید با اجاره یک ساله یک خانه در ترکیه، اقامت یک ساله این کشور را به راحتی بدست آورید.

هزینه های زندگی در این کشور نسبت به کشورهای دیگر پایین تر است(حدود 400 دلار در ماه)

اکثر هموطنان ایرانی با زبان ترکی آشنا هستند و مشکل چندانی برای زندگی موقت در ترکیه ندارند

امکانات آموزش زبان آلمانی در طی مدتی که در ترکیه هستید برای شما فراهم می باشد و موسساتی مثل گوته در شهرهای مختلف ترکیه شعبه دارند

سفارت آلمان در چهار شهر ترکیه (استانبول، آنکارا، ازمیر و آنتالیا) دارای کنسولگری می باشد و در هر یک از این چهار شهر، در کمتر از یک ماه به شما وقت مصاحبه دانشجوئی می دهد.

به هر حال شما می توانید هر کشور دیگری را که دارای شرایطی مانند شرایط فوق بوده و یا حد اقل نزدیک به این شرایط باشد را نیز برای این هدف انتخاب نمائید. هر چند که در نظر گرفتن موارد بالا می تواند کار را برای شما بسیار راحت تر نمائید.

برخی از دوستان کشور ارمنستان را نیز برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان انتخاب می نمایند که می توان گفت این کشور نیز دارای شرایط خوبی برای رسیدن به آلمان می باشد. هر چند فقط گرفتن اقامت این کشور کمی از ترکیه مشکل تر می باشد.

اقامت ارمنستان فقط از طریق تحصیلی و یا ثبت شرکت انجام می شود. ثبت شرکت برای ایرانیان در ارمنستان سخت است و تحصلی هم فقط سالی یک بار و آن هم در شهریور هر سال انجام می شود.

بسیاری از دوستان نیز به دنبال کشورهای اروپائی از جمله مجارستان هستند. که بتوانند با گذراندن دوره زبان آلمانی در مجارستان، شرایط دریافت ویزای تحصیل آلمان از مجارستان را برای خود فراهم نمایند.

نکته مهمی که در این قضیه برای مجارستان وجود دارد و می تواند کمی خطر ناک باشد این است که :

ریسک بالا در دریافت ویزای مجارستان و یا به عبارتی دیگر ممکن است سفارت مجارستان برای شما ویزا صادر نکند. به خاطر داشته باشید که مجارستان یک کشور اروپائی و در اتحادیه اروپا می باشد و در دادن ویزای شینگن به متقاضیان سخت گیری می نماید.

در بسیاری از موارد مشاهده شده است که سفارت مجارستان در ایران با ویزای دوره زبان المانی در این کشور موافقت ننموده است و نتیجه آن یک ریجکتی ویزای اتحادیه شینگن در پاسپورت متقاضی می شود که می تواند در آینده برای دریافت ویزای آلمان نیز تاثیر منفی بر پرونده شما بگذارد.

همچنین هزینه های زندگی و دوره زبان آلمانی در مجارستان بسیار بالا استو چون شما دارید در یک کشور اروپایی دوره زبان آلمانی را می گذرانید.

مورد دیگر اینکه، شما با زبان مجاری آشنا نیستید و باید زبان آلمانی را از یک معلم زبان آلمانی که بعضا فقط به زبان آلمانی و یا زبان آلمانی و زبان مجاری مسلط است، یاد بگیرید و اگر سئوالی در ضمن کلاس داشته باشید در مطرح کردن سئوال و دریافت جواب دچار مشکل خواهید شد.

لذا توصیه می شود ، برای این که بتوانید کشور سومی را انتخاب نمائید که منجر به ویزای آلمان و رسیدن به این کشور شود، حتما موارد فوق را برای هر کشور در نظر بگیرید.

برای دریافت ویزای تحصیلی آلمان از ترکیه چه کارهایی باید انجام دهیم؟

بعد از این که اطلاعات لازم برای سفر به ترکیه را جمع آوری کردید و تصمیم قطعی به اجرای این کار گرفتید، به راحتی می توانید با تهیه یک بلیط هوائی و یا زمینی ترکیه و بدون نیاز به ویزا، به ترکیه سفر نمائید. سپس بدنبال یک آپارتمان و یا محل اقامت مناسب بگردید و بعد از پسندیدن آن، اجاره نامه یک ساله با مالک ببنیدید.

به خاطر داشته باشید که اجاره نامه شما حتما باید رسمی باشد. سپس به دفاتر بیمه ای در ترکیه مراجعه می کنید و درخواست بیمه یک ساله این کشور را نموده خود را بیمه یک ساله ترکیه می کنید. بعد از آن به اداره مهاجرت ترکیه مراجعه می کنید و درخواست وقت مصاحبه از اداره مهاجرت ترکیه می کنید که بتوانید ویزای یک ساله ترکیه را دریافت نمائید.

چند روز تا چند هفته بعد از مصاحبه در اداره مهاجرت ترکیه، کارت اقامت ترکیه شما به ادرس شما در ترکیه ارسال شده و بدست شما می رسد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص و یا دریافت کمک به منظور پیدا کردن خانه و اقامت ترکیه، می توانید با موسسه ما تماس بگیرید. ما کلیه کارها و اقدامات لازم در این خصوص را قبل از سفر شما به ترکیه انجام خواهیم داد.

نکته مهم:

مدت اقامت شما در ترکیه برای مراجعه به سفارت آلمان در ترکیه، از تاریخی که در کارت اقامت ترکیه شما نوشته شده است محاسبه می شود و نه از تاریخ ورود شما به ترکیه.

کدام یک از شهرهای ترکیه را برای اقامت موقت، و  دریافت ویزای تحصیلی آلمان انتخاب کنم؟

سفارت آلمان در کشور ترکیه در شهرهای : استانبول، انکارا، ازمیر و انتالیا کنسولگری دارد و شما می توانید برای تشکیل پرونده و درخواست وقت مصاحبه دانشجوئی، به هر یک از این کنسولگری های آلمان در ترکیه مراجعه نمائید.

همچنین موسسه زبان آلمانی گوته آلمان و موسسه زبان آلمانی OSD اتریش نیز در شهرهای استانبول، انکارا و ازمیر شعبه فعال دارند و تقریبا تمامی سطوح زبان آلمانی را از A1 تا  C2 تدریس می کنند.

 موسسات زبان آلمانی خصوصی دیگری نیز در شهرهای مختلف ترکیه فعال هستند که می توانید از آنها نیز در فراگیری زبان آلمان استفاده نمائید

از لحاظ موقعیت شهری و همچنین امنیت برای زندگی دانشجوئی در ترکیه، شهرهای ازمیر ، انتالیا و انکارا مناسب تر از بقیه می باشند. در ضمن چون استانبول شهر بزرگ و شلوغی می باشد، هم کارت اقامت ترکیه دیر تر به دست شما می رسد( حدود یک و نیم ماه بعد از ورود شما به ترکیه) و هم سفارت آلمان در این شهر شلوغ تر می باشد. لذا این شهر را به عنوان الویت آخر خود در نظر بگیرید.

توجه داشته باشید که اگر مثلا شما در شهر ازمیر اقامت می کنید، فقط می توانید به کنسولگری آلمان در شهر ازمیر مراجعه کنید و کنسولگری آلمان در شهرهای دیگر انکارا، استانبول و آنتالیا به شما وقت مصاحبه دانشجوئی نخواهند داد.

همچنین در صورتی که شما در یکی دیگر از شهرهای ترکیه به غیر از این چهار شهر زندگی واقامت موقت بر می گزینید، در نظر داشته باشید که در انتها باید به کنسول گری آلمان در یکی از این چهار شهر که به شهر اقامت شما در ترکیه نزدیک تر است، مراجعه نمائید.

چه مدت از اقامتمان در ترکیه باید گذشته باشد تا بتوانیم به سفارت آلمان در این کشور مراجعه کنیم؟

همانطور که در بالا توضیح دادیم، طبق قانون مهاجرت می بایست بیش از شش ماه از اقامت شما در ترکیه گذشته باشد تا سفارت آلمان در ترکیه شما را برای مصاحبه قبول نماید. بر اساس اعلام نظر برخی از دوستان  و متقاضیانی که قبلا با همین منظور به ترکیه رفته اند، در ترکیه در برخی از شهرها مثل ازمیر، دیده شده است که سفارت آلمان با برخی از متقاضیان ایرانی که حدود سه تا چهار ماه در ترکیه اقامت داشته اند، کنار آمده و وقت مصاحبه به آنها داده است.

اما این مورد می تواند کاملا سلیقه ای باشد و در زمانی که شما برای سفارت المان در ترکیه اقدام می کنید، این وضعیت صدق نکند. لذا توصیه می شود که شما همان شش ماه را در نظر بگیرید و اگر زودتر از آن سفارت آلمان به شما وقت مصاحبه داد، چه بهتر.

وقت سفارت آلمان در ترکیه چگونه است و چه مدت بعد به ما وقت مصاحبه می دهد؟

از آنجائی که سفارت آلمان در چهار شهر ازمیر، انکارا، استانبول و آنتالیا کنسولگری دارد، هر کدام از این کنسولگری ها مدت زمان متفاوتی را برای دادن وقت مصاحبه دانشجوئی دارند. بیشترین زمان انتظار برای مصاحبه به شهر استانبول تعلق دارد که شهر شلوغی است و متقاضی بیشتری نیز دارد. اما در شهرهای دیگر این مدت انتظار کمتر است.

زمان دقیق مدت انتظار برای مصاحبه سفارت آلمان در ترکیه را می توانید از سایت سفارت آلمان در شهرهای مختلف ترکیه بدست آورید

اما به طور کلی و بر اساس تجربه دوستان و آنچه که فعلا در سایت کنسولگری های سفارت آلمان در شهرهای استانبول، ازمیر، انکارا و انتالیا مشاهده می شود، در حال حاضر زمان انتظار برای دریافت وقت مصاحبه دانشجوئی سفارت آلمان در ترکیه بیش از یک ماه نیست و شما می توانید در مدت زمان شش ماهه ای که در ترکیه اقامت دارید، قبل از اتمام این مدت شش ماهه، برای دریافت وقت مصاحبه اقدام نمایید تا به مجرد تمام شدن شش ماه شما، بتوانید به سفارت مراجعه نمائید.

سایت کنسولگریها همیشه باز است و نیاز به هیچ تلاش و کوششی و یا سختی همانند آنچه که در سفارت آلمان در ایران دیده می شود، نیست. شما می توانید با مراجعه به سایت کنسولگری های آلمان در ترکیه، به راحتی هز زمان و وقت مصاحبه ای را که دوست داریدبه دلخواه خود انتخاب نمائید.

تجربه نشان داده است که بعد از این که در سفارت پرونده تشکیل دادید و یا به عبارتی مصاحبه شما در سفارت آلمان انجام شد، حدود یک تا دو ماه طول می کشد تا ویزای آلمان شما صادر شود.

ادرس سایت سفارت آلمان در ترکیه:

اینجا

چه مدارکی باید برای مصاحبه در سفارت آلمان در ترکیه ، به سفارت ارائه دهیم؟

معمولا مدارکی که برای مصاحبه و دریافت ویزای دانشجوئی آلمان نیاز است، در تمام کشورها یکسان می باشد و لیست این مدارک را وزارت خارجه و یا اداره مهاجرت آلمان به سفارت خانه های این کشور در سر تا سر دنیا اعلام می نماید.

در واقع شما همان مدارکی را که باید به سفارت آلمان در ایران ارائه دهید، به سفارت آلمان در ترکیه نیز ارائه می دهید. تقاوت فقط در نامه تمکن مالی است که شما باید قبل از مراجعه به سفارت برای مصاحبه، در یکی از بانکهای آلمان حساب باز کرده باشید و مبلغ 10236 یورو در آن سپرده باشید.

موسسه ما برای دوستانی که قصد عزیمت به ترکیه را داشته و می خواهند از طریق ترکیه برای دریافت ویزای آلمان به سفارت آلمان در ترکیه مراجعه نمایند، تمتم کارهای لازم قبل از سفر به ترکیه و همچنین در ترکیه را تا انتها بصورت تمام و کمال انجام می دهد.

لذا در صورت نیاز به کمک، ما می توانیم کلیه کارهای سفارت شما را از ایران ساپورت نموده و بدون هیچ نگرانی شما را به سفارت آلمان در ترکیه رهسپار کنیم تا با خیال آسوده ویزای خود را دریافت نمائید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید با موسسه تماس حاصل نمائید
چگونه برای ویزای تحصیلی آلمان از طریق ارمنستان اقدام کنیم؟

دریافت ویزای تحصیلی آلمان از طریق ارمنستان، یکی از گزینه هایی است که می تواند سبب کاهش مدت زمان انتظار برای ورود به آلمان باشد. با توجه به عدم فعالیت سفارت آلمان در تهران در زمینه اعلام وقت مصاحبه های دانشجویی،در حال حاضر اقدام از طریق کشورهایی مثل ارمنستان گزینه مناسبی برای خروج از این بن بست می باشد.

شما می توانید با 6 ماه اقامت در ارمنستان از طریق ثبت نام در دانشگاه های این کشور، درخواست وقت مصاحبه به سفارت آلمان بدهید و در حداقل زمان ممکن ویزای تحصیلی آلمان را از طریق ارمنستان دریافت نمائید.
آیا با اقامت در ارمنستان، شانس برای دریافت ویزای آلمان بیشتر می شود؟

دریافت ویزای تحصیلی و یا کاری آلمان، دارای قوانین و مقررات خاصی است که توسط سفارت خانه های آلمان در کشورهای مختلف اجرا می شود. اما زمانی که تقاضای ویزا برای یک کشوری زیاد  می شود، قطعا” آن کشور یک سری محدودیت ها و یا فیلترهایی برای صدور ویزا قرار می دهد. به فرض مثال: سفارت آلمان در ایران برای صدور ویزای تحصیلی از متقاضیان مدرک زبان آلمانی B2 به بالا می خواهد در صورتی که این مورد جزو قواینن مهاجرت تحصلی آلمان نیست.

لذا با شرایط فعلی سفارت آلمان در ایران و سخت گیریهای این سفارت در دادن ویزا به ایرانیان، کشورهایی مثل ارمنستان می توانند شانس شما را برای دریافت ویزای آلمان بالا ببرند. به دلیل حجم پایین تقاضا در سفارت آلمان در ارمنستان، رقابت کمتری برای دریافت ویزا خواهد بود و سخت گیری سفارت برای مواردی همچون شرایط سنی و یا معدل مقاطع قبل، کمتر می‌باشد.

دریافت وقت فوری سفارت آلمان از طریق ارمنستان

همانطور که می دانید در حال حاضر و در سیستم وقت دهی سفارت آلمان در ایران، وقت مصاحبه دانشجوئی برای افرادی که مدرک زبان آلمانی TESTDAF و یاB2  برای ورود به دانشگاه های آلمان را ندارند بسیار طولانی می باشد. چرا که در این سیستم اولویت با کسانی می باشد که مدرک زبان لازم برای ورود به دانشگاه های آلمان را داشته باشند و در بین کسانی که مدرک زبان آنها کافی نباشد هم اولویت با مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری خواهد بود. حتی در پاسخ ایمیلی که سفارت به یکی از داوطلبان داده است این نکته خاطرنشان شده است.

شیوع کرونا و بسته شدن سفارت آلمان نیز این مشکل را دو چندان کرد. حتی بعد از باز شدن سفارت در مرداد ماه 1399، باز هم سفارت هیچ وقت مصاحبه ای را به هیچ فردی نداد تا امید متقاضیان تحصیل در آلمان در هر مقطع تحصیلی و با هر شرایطی، به نا امیدی تبدیل شود.

مشکل دیگری نیز داوطلبانی را درگیر کرده است که در سیستم قدیم ( قبل از سپتامبر ۲۰۱۹ ) درخواست وقت سفارت داده اند و اکنون نمی دانند بهتر است وقت قبلی خود را کنسل کنند و وقت جدید بگیرند یا همچنان منتظر بمانند. چرا که روند اعلام وقت سیستم قبلی بسیار کند پیش می رود.

یکی از راه حل هایی مناسب برای برون رفت از این معضل، رفتن به کشور ثالثی همانند ارمنستان است تا از آنجا بتوان در کمترین زمان ممکن برای وقت مصاحبه دانشجوئی سفارت آلمان اقدام کرد

برای مراجعه به سفارت آلمان در ارمنستان نیاز به وقت فوری و یا نامه نگاری های متعدد با سفارت نیست. زیرا در حال حاضر سفار ت آلمان در ارمنستان در مدت زمانی بین یک تا دو هفته ای به متقاضیان تحصیل در آلمان وقت مصاحبه دانشجوئی می دهد.

شما با اقامت در ارمنستان مطمئن می شوید که نهایتاً بعد از ۶ ماه اقامت، می توانید برای دریافت وقت مصاحبه درخواست بدهید و از بلاتکلیفی و سردرگمی خارج شوید. حتی اگر قرار است که سفارت آلمان به هر دلیلی به شما ویزا ندهد، حد اقل در ارمنستان بعد از شش ماه وضعیت و تکلیف خود را می دانید که چی هست. و اگر آلمان به شما ویزا نداد، برای کشور دیگری اقدام کنید. نه این که دو یا سه سال منتظر بمانید و بعد نتیجه منفی هم بگیرید.

برای رفتن به ارمنستان نیاز به ویزا داریم؟

برای ورود اولیه به ارمنستان نیاز به تهیه هیچ ویزایی نیست. زیرا ارمنستان جزو کشورهای است که ما ایرانیان برای مسافرت به آن نیاز به ویزا نداریم. لذا هر زمانی که تصمیم بگیریم می توانیم فقط با تهیه بلیط هواپیما و یا اتوبوس به  این کشور سفر کنیم. البته این نوع سفر برای مدت محدود 90 روز است و اگر بخواهیم بیش از 90 روز در ارمنستان بمانیم باید اقدام به دریافت ویزای اقامتی بلند مدت نمائیم.

چگونه اقامت یک ساله ارمنستان را بگیریم؟ چه مدارکی نیاز داریم؟

اگر قصد ماندن در ارمنستان برای بیش از 90 روز را داریم، بعد از ورود به ارمنستان از طریق توریستی(که نیاز به ویزا ندارد) باید در اولین زمان ممکن باید اقدام به گرفتن اقامت بلند مدت از این کشور نمائیم. از راه های مختلف می توان اقامت بلند مدت ارمنستان را بدست آورد:

  • از راه تحصیلی
  • از راه کاری
  • از طریق ثبت شرکت در ارمنستان

برای اقامت تحصیلی، ابتدا باید در یکی از دانشگاههای ارمنستان ثبت نام نمائید. سپس خود را بیمه نمائید و بعد مدارک ثبت نام دانشگاه را به همراه مدارک شناسائی(گذرنامه) ،بیمه نامه، و اجاره نامه ای که از خوابگاه محل اقامت دریافت نموده اید و یا اجراه نامه خانه ای که اجاره کرده اید، به اداره مهاجرت این کشور ارائه دهیم.

بعد از تکمیل مدارک در اداره مهاجرت و انجام مصاحبه ای که بسیار ساده است، این اداره کارت اقامت شما را به آدرس شما ارسال می نماید. این اقامت معمولا برای یک سال و به مدت زمان تحصیل شما در ارمنسات می باشد که در سالهای بعدی تحصیلی به همین منوال تمدید می گردد.

راه دیگر دریافت اقامت بلند مدت ارمنستان ، بستن قرارداد کاری با یک کارفرما (شرکت) در ارمنستان می باشد و می توانید به همراه قرارداد کاری خود و سایر مدارکی که ر بالا ذکر گردید برای دریافت اقامت یک ساله اقدام نمائید

راه سوم دریافت اقامت ارمنستان، ثبت شرکت در این کشور می باشد. که این راه را به دوستان توصیه نمی کنیم. زیار دارای هزینه های زیادی است و شرکت باید حتما در دوران اقامت شما فعال باشد. این راه برای افرادی مناسب است ک واقعا می خواهند در کشور ارمنستان کار تجاری، اقتصادی و … انجام دهند و نیا به ثبت شرکت دارند.

در کدام شهر ارمنستان اقامت کنیم؟

ارمنستان کشور پیشرفته ای نیست. لذا برای زندگی در این کشور بهتر است پایتخت آن یعنی شهر ایروان را انتخاب کنیم. ایروان یک کلان شهر کوچک با جمعیتی بالغ بر۱ میلیون نفر است. حمل و نقل عمومی ارزانی در سراسر کشور وجود دارد و ایروان دارای سیستم مترو، واگن برقی، اتوبوس و قطار است. ایروان هنوز بسیار مقرون به صرفه است و بسیاری از پارک ها و امکانات در این شهر وجود دارد.

برای هرکسی که زندگی شهری را دوست داشته باشد، این شهر همه چیز را ارائه می دهد. این شهر دارای امکانات خوبی برای زندگی است و از آنجائی که ایرانیان زیادی نیز در آن زندگی می کنند، حتی اگر به زبان ارمنی و یا انگلیسی هم مسلط نباشیم می توانیم در این شهر به راحتی زندگی کنیم. خیلی از ایرانیانی که در این شهر زندگی می کنند از اقلیت ارامنه ایران هستند که به این کشور مهاجرت کرده اند و به زبان فارسی کاملا مسلط می باشند.از لحاظ امینت نیز شهری بسیار امن می باشد و هیچ گونه مشکلی برای ایرانیان در این چند سال پیش نیامده است.

هزینه های زندگی در ارمنستان چقدر است؟

هزینه‌های زندگی در ارمنستان

هزینه های زندگی در کشور ارمنستان نیز مانند هر کشور دیگری به سبک زندگی فرد بسیار بستگی دارد. این هزینه ها به عوامل مختلفی بستگی دارد . مانند اینکه شخص در خوابگاه زندگی کند و یا در آپارتمان شخصی، غذای خود را در خوابگاه، دانشگاه و یا رستوران مصرف کند یا در رستوارنهای لوکس شهر.

میزان تفریحات فردی و گروهی، مسافرت به کشورهای اطراف، نوع رفت و آمد درون شهری و برون شهری و بسیاری از عوامل دیگر می توانند در تخمین هزینه های یک نفر در ارمنستان تاثیر گذار باشند.

اما برای یک زندگی معمولی دانشجویی معمولا هزینه ی ماهانه ای در حدود 400 تا 500 دلار در ماه در نظر گرفته می شود. هزینه ی خوابگاه ها در این کشور بسته به نوع خوابگاه و یا نوع سرویسی که در خوابکاه انتخاب می کنید مانند اتاق اختصاصی و یا اتاق شریکی، بستگی دارد.

اما هزینه ی یک خوابگاه دو تخته در حدود ماهانه 150 دلار است و اگر خواهان اجاره یک آپارتمان مستقل هستید باید هزینه ای در حدود ماهانه بین 300 تا 700 دلار بپردازید که البته دانشجویان معمولا آپارتمان را به صورت شریکی اجاره می کنند.هزینه خورد و خوراک نیز در این کشور  مقرون به صرفه  است و یک وعده غذایی کامل در رستوران در حدود 6 دلار و خانه در حدود 3 دلار است.

هزینه های مسافرت به ارمنستان

مسافرت به ارمنستان از دو طریق میسر است: هوائی و زمینی.  یکی از مزیت‌های مهم ارمنستان بعنوان کشور سوم برای دریافت ویزای آلمان هزینه‌های بسیار پایین مسافرت به این کشور می‌باشد. هزینه های رفت و آمد به ارمنستان بسیار پایین است و فرد می‌تواند از طریق پرواز مستقیم(Armenia Airways) به مقصد ایروان و یا برعکس داشته باشند.

مدت پرواز ۹۰ دقیقه می‌باشد. البته از طریق ایرلاین های دیگر نیز می‌توان به این کشور مسافرت کرد و  تفاوت جشم گیری در هزینه پرواز نخواهد بود و تنها به دلیل توقف در کشور دیگر، مدت پرواز طولانی تری خواهند داشت. بعنوان مثال در ایرلاین های ترکیه مانند ترکیش و پگاسوس، توقف چند ساعته ای در کشور ترکیه خواهد بود.

امکان مسافرت از طریق اتوبوس نیز برای دانشجویان وجود دارد. اتوبوس‌های تهران به ایروان هر روز در ساعت ۱۲ از ترمینال بیهقی و ساعت ۱۳ از ترمینال تهران غرب به مقصد ایروان در حرکت هستند و نیز کسانی که بخواهند از تبریز سفر کنند می توانند در ساعت ۸ هر شب نسبت به تهیه بلیط اقدام کنند. مدت سفر زمینی از تهران به ایروان بین ۲۴ تا ۳۰ ساعت می باشد و به دلیل مسیر کوهستانی، دانشجویان می‌توانند از مناظر و طبیعت بسیار جذاب مسیر لذت ببرند.

 

چه مدت باید از اقامتمان در ارمنستان گذشته باشد تا بتوانیم به سفارت آلمان مراجعه کنیم؟

طبق قانون مهاجرت، هر فردی که بخواهد برا ی دریافت ویزای آلمان به سفار ت آلمان در یک کشور دیگری مراجعه نماید، باید ثابت نماید که اقامت آن کشور را دارد و از مدت اقامت وی نیز شش ماه گذشته است.

لذا برای دریافت ویزای آلمان از طریق ارمنستان فرد متقاضی برای دریافت انواع ویزاهای کشور آلمان، باید بعد از دریافت اقامت بلند مدت ارمنستان، مدت زمان ۶ ماه را با توجیه علت ماندن و یا اقامت خود در کشور ارمنستان سپری کند و پس از مدت ۶ ماه اقامت مستمر، برای دریافت وقت مصاحبه از سفارت آلمان در ارمنستان تقاضا ‌دهد.

با این روش می‌توان برای انواع ویزاهای تحصیلی، کاری و دیگر ویزاهای پر تقاضای کشور آلمان که زمان انتظار برای دریافت وقت مصاحبه سفارت در ایران طولانی می‌باشد اقدام نمود

 

وقت سفارت آلمان در ارمنستان چگونه است؟

از آنجائی که تعداد متقاضی ویزای آلمان در ارمنستان نسبت به کشوری همچون ایران خیلی کمتر است، لذا وقت مصاحبه برای ویزایهای دانشجوئی و یا کاری از سفارت آلمان در این کشور بسیار کوتاهتر بوده و در حداقل زمان ممکن انجام می گیرد.

معمولا بر اساس تجربه سالهای قبل، بعد از این که شش ماه از اقامت شما در ارمنستان گذشت، می توانید برا یدریافت وقت مصاحبه سفارت المان اقدام کنید. وقت مصاحبه سفارت المان از طریق مراجعه به سایت این سفارت در ارمنستان امکان پذیر است که با وارد شدن به پورتال مربوطه و تکمیل اطلاعات مورد نیاز درخواست وقت مصاحبه می دهید.

معمولا بین یک تا دو هفته بعد از درخواست به شما وقت مصاحبه می دهند. لازم به ذکر است که برا ی وقت مصاحبه نیاز نیست ک مانند سفارت المان در ایران، از چند ماه پیش درخواست بدهید.

در ارمنستان مدت انتظار برای وقت سفارت کمتر و شانس دریافت ویزای شما بالاتر است این امر به صورت چشم گیری شما را به هدف نزدیک تر می کند
برای دریافت ویزای آلمان از ارمنستان چه کارهایی باید انجام دهیم؟

سفارت آلمان در کشورهای مختلف دارای یک سری قوانین و دستورالمعل های مدون و قانونی برای صدور ویزا یاست که در هر کشوری بصورت یکسان اجرا می شود. لذا رعایت این موارد برا ی هر فردی و در هر کشوری الزامی است. مانند: مدارکی که ازشما می خواهند، تکمیل فرم های سفارت، سپرده بانکی و یا حساب مسدود شده در آلمان، داشتن انگیزه نامه و روزمه و همچنین پرسش هایی که در روز مصاحبه در خصوص علت مسافرت شما به آلمان از شما می پرسند.

لذا دانستن این موارد و رعایت کلی آنها می تواند شانس شما را در دریافت ویزا بسیار بالا ببرد. در نظر داشته باشید که افیسرهای سفارت بر اساس قوانین و دستورالعمل هایی که به آنها داده اند عمل می کنند و با هیچ فردی خصومتی ندارند.

برای مراجعه به سفارت المان در ارمنستان و گرفتن ویزا از این کشور موارد زیر را باید رعایت کنید:

  • مدارک مورد نیاز خود را تکمیل نمایید
  • در ارمنستان به مدت شش ماه حضور فیزیکی داشته باشید
  • اقامت  یک ساله ارمنستان را داشته باشید
  • مدرک زبان آلمانی حداقل درسطح B 1 را را بدست آوردی(هر چند با مدرک زبان پایین تر نیز از سفارت المان در ارمنستان ویزای تحصیلی دریافت شده است، اما توصیه ما این است که حداقل مدرک B 1 را بگیرید).
  • گرفتن وقت سفارت آلمان در ارمنستان
  • انجام مصاحبه در سفارت
  • دریافت ویزا

 

چه مدارکی به سفارت المان در ارمنستان باید بدهیم؟

همانند تمام مدارکی که برای دریافت ویزای به سفارت آلمان در تهران می دهید، باید همان مدارک را نیز برای دریافت ویزا به سفارت آلمان در ارمنستان نیز ارائه دهید. تنها تفاوت مدارک در این دو سفارت خانه: یکی مدرک زبان المانی است که سفارت المان در ایران در حال حاضر مدرک B2 می خواهد ولی سفارت المان در ارمنستان بر اساس خواسته های دانشگاه مدر نظر شما که به شما پذیرش داده است عمل میکند. مثلا اگر دانشگاهی از شما مدرک B1 و یا حتی A2 خواسته است، سفار نیز همان مدرک را از شما درخواست می نماید.

تفاوت دیگر در مدارکی که سفارت المان در ارمنستان از شما می خواهد، داشتن یک حساب بانکی در آلمان و گذاشتن مبلغ 10236 یورو در آن می باشد که باید در روز مصاحبه نامه این بانک آلمانی را ارائه دهید.

لیست کلی مدارکی که سفارت آلمان در ارمنستان از شما می خواهد عبارتست از:

  • فرم تقاضای ویزا با عکس
  • کپی پاسپورت
  • کپی کارت اقامت
  • پذیرش از دانشگاههای المان
  • نامه تمکن مالی از بانکی در المان
  • اصل ترجمه های مدارک تحصیلی به همراه کپی تایید شده سفارت
  • مدرک زبان
  • مدارک شغلی
  • رزومه

10-انگیزه نامه

 

آیا باید در ارمنستان زبان آلمانی بخوانیم؟

اگر قصد تحصیل به زبان آلمانی در آلمان را دارید، توصیه می شود که قبل از ورود به این کشور حتما زبان آلمانی خود را ارتقا دهید. این کار می تواند در ایران و یا هر کشور دیگری انجام شود. در حال حاضر بسیاری از موسسات و اساتید زبان آلمانی تدریس آنلاین نیز دارند و تجربه خوبی نیزدر این مدت کرونائی در تدریس آنلاین بدست اورده اند.

همچنین به شما توصیه می شو که در مدت شش ماه حضورتان در ارمنستان نهایت استفاده را کرده و به یادگیری زبان آلمانی ادامه دهید. برا یاین کار می توانید در دانشگاههای ارمنستان در رشته زبان آلمانی تحصیل کنید و یا در یکی از موسسات زبان المان در این کشور شروع به یادگیری این زبان نمائید.

موسسه گوته در شهر ایروان دارای نمایندگی است و هم کلاس برگزار نموده و هم آزمونهای مختلف A , B, C , TESTDAF را برگزار می نماید

حضور در ارمنستان برا یدریافت ویزای آلمان

1-گرفتن وقت سفارت در 5 تا 6 ماه

در ایران به علت تقاضای بسیار بالا برای تحصیل در آلمان وقت سفارت نامشخص بوده و می تواند بیش از 18 ماه طول بکشد و گرفتن وقت سفارت بعد اخذ پذیرش و گرفتن مدرک زبان (b1 یا b2) می باشد که اخذ مدرک زبان نیز حداقل 14 تا 18 ماه طول خواهد کشید. ولی شما با حضور در ارمنستان و تحصیل زبان آلمانی در این کشور می توایند حداقل یک سال در وقتتان صرفه جویی کنید و زودتر وارد آلمان شوید و از بلاتکلیفی که در ایران دارید خارج شوید.

2-شانس بیشتر برای دریافت ویزای آلمان

سفارت آلمان در ارمنستان به دلیل این که  تقاضای بسیار پایین تری دارد، سخت گیری کمتری در صدور ویزا می نماید. لذا شانس شما برای گرفتن ویزای تحصیلی آلمان حتی با داشتن معدل پائین، سن بالا و یا مدرک زبان آلمانی پایین بیشتر خواهد بود.

3-هزینه های پایین زندگی و تحصیل در ارمنستان

شما با داشتن اقامت شش ماه و یا یک ساله از هر کشور دیگری نیز می توانید به سفارت آلمان در ان کشور مراجعه نمائید. اما در نظر داشته باشید که هزینه های زندگی شش ماهه در کشوری مثل ارمنستان بسیار پایین تر از دیگر کشورها می باشد.هزینه تحصیل در آلمان و یا همان شهریه دانشگاهی شما برای یک سال حدود 1200 دلار می باشد.

هزینه زندگی در ارمنستان تقریبا مثل زندگی در تهران می باشد.

خوابگاه که به صورت سوییت یک نفره با سرویس های بهداشتی اختصاصی ماهی 100 تا 175 دلار می باشد. اجاره خانه یک خوابه مبله ماهی تقریبا بین 250 تا 400 دلار بوده و هزینه خورد و خوراک هم تقریبا ماهی 150 دلار میباشد. به صورت کلی هزینه های ماهیانه زندگی در کشور ارمنستان حدود 500 دلار امریکا می باشد.

4-رفت و آمد راحت به ایران

با توجه به این که کشور ارمنستان نیاز به ویزا ندارد و رفت امد ایرانیان در این کشور بسیار زیاد می باشد و تقریبا هر روز پرواز و یا اتوبوس از شهر های مختلف ایران به ارمنستان در حال انجام می باشد، لذا هر زمانی که شما تصمیم بگیرید به ارمنستان سفر کنید و یا به ایران بیایید، مشکلی وجود نخواهد داشت. همچنین خانواده شما نیز در هر زمانی می توانند برای دیدار از شما به ارمنستان مراجعت نمایند.

5-امنیت بالا و نزدیکی فرهنگ بین دو کشور

ارمنستان کشور کوچکی در نزدیکی ایران است که مردم آن و حتی افرا خارجی و مهاجر از امنیت بسیار بالایی در این کشور برخوردار می باشند. بر اساس روابط تجاری، صنعتی و اقتصادی بین دو کشور، ایرانیان بسیار زیادی در ارمنستان ساکن هستندکه تا کنون نیز شکایتی مبنی بر نا امنی در این کشور نداشته اند.

از سوی دیگر ارمنستان یکی از کشورهایی است که در سالهای نه چندان دور بخشی از خاک ایران بوده و فرهنگ مردم این این کشور فرهنگی نزدیک به ایرانیان دارند. لذا برای تجربه اولیه زندگی در یک کشور خارجی، ارمنستان گزینه بسیار مناسبی می باشد.

نکته بسیار مهم در زمینه ویزای تحصیلی آلمان از طریق ارمنستان

برای دریافت ویزای تحصیلی از کشور ارمنستان فقط تا نوامبر (10 آبان ماه) هر سال فرصت دارید. زیرا دانشگاههای این کشور فقط سالی یک بار پذیرش دارند و باید در این زمان در ارمنستان حضور یابید. لذا توصیه می گردد در اولین زمان ممکن تصمیم خود را گرفته و رای مهاجرت به این کشو راقدام نمائید

مدارک لازم جهت تحصیل در کالج زبان آلمانی در ارمنستان

  • اصل دیپلم به همراه ترجمه انگلیسی و یا ارمنی آن با مهر دادگستری و وزارت خارج
  • ریز نمرات دیپلم به همراه ترجمه انگلیسی و یا ارمنی آن با مهر دادگستری و وزارت خارج
  • تایید ترجمه مدارک در سفارت ارمنستان در ایران
  • شناسنامه یا کارت ملی
  • ۸ قطعه عکس ۴×۳
  • فتوکپی پاسپورت و حداقل اعتبار ۶ ماهه
  • گواهی بهداشت سلامت جهت عدم ابتلا به ایدز و هپاتیت. این گواهی در کشور ارمنستان گرفته می شود.
مشاوره تحصیلی رایگان